Преди няколко месеца стана ясно, че Хали Бери и Анджелина Джоли ще си партнират в главните роли на филма Maude v Maude. Първоначално обаче не се знаеше много друго за филма, освен че ще е екшън и ще бъде продуциран от Warner Bros.

Maude v Maude - филмът, в който ще видим Хали Бери и Анджелина Джоли заедно

Хали Бери и Анджелина Джоли заедно - това не се вижда често

Филмът, който не знаехме, че искаме

На нас обаче и толкова ни бе достатъчно, за да се развълнуваме. Все пак и двете актриси имат незабравими екшън роли. Хали Бери беше момиче на Бонд, а Анджелина Джоли - Лара Крофт. Досега обаче те не са си партнирали на голям екран.

В интервю за Variety Хали Бери разказва малко повече за началото на работата по новия филм, както и за това как са потръгнали отношенията ѝ с Анджелина Джоли.

Maude v Maude Хали Бери определя като смесица от "Мистър и мисис Смит" и "Мисията невъзможна" с комедиен привкус. И докато дори само това само по себе си звучи интригуващо, актрисата бърза да допълни, че във филма я очаква "физически и интелектуален сблъсък" с колежката ѝ Джоли.

Отношенията между двете обаче не потръгват добре в началото. Въпреки това Хали Бери е на мнение, че могат да се сработят наистина добре. Актрисата споделя също, че е развълнувана да работи с друга жена и да разкаже една история с женска чувствителност и от женска гледна точка.

Въпреки че така и не споделя какви са причините за трудните ѝ взаимоотношения в началото с Анджелина Джоли, Хали Бери е категорична, че двете заедно могат да укрепят приятелството си, тъй като вече са се сближили покрай общи неща.

Анджелина Джоли пред The Wall Street Journal - откровено за последствията от развода с Брад Пит, Холивуд и бъдещите си планове

Напуска ли Холивуд Анджелина Джоли

И как планира живота си след развода с Брад Пит

"Говорихме си много за разводи и бивши. Сближихме се, да го кажем така. Тя е страхотна", казва Хали Бери за Анджелина Джоли.