Гуинет Полтроу и Крис Мартин бяха една от най-влюбените холивудски двойки, но се разделиха през 2014 г. след брак, продължил около 10 години.

Брус Уилис и Деми Мур, Дженифър Анистън и Брад Пит - седем звездни двойки, които са в прекрасни отношения, въпреки че вече не са заедно

Звездите, които все още са приятели с бившите си

Седем звездни двойки, които са в прекрасни отношения, въпреки че вече не са заедно

Запазиха добрите си отношения, имат нови партньори в живота и определено са модел за подражание, когато говорим за съвместно родителство.

В последното си интервю за Today show обаче актрисата направи интересни признания, които малко ни объркаха. Те бяха във връзка с това, какви чувства изпитва към бившия си съпруг.

"Той ми е като брат. Знаете ли, той е моето семейство. Обичам го." Но Гуинет не спря дотук и продължи да изразява признателността си към бившия съпруг: "Толкова съм му благодарна, че имаме тези деца. Получи ни се добре."

Трудно е човек да предположи, че някой може да изрече такива думи за бившия си, но е страхотно, че се разбират толкова добре. Двойката има две деца - Епъл, на 17 години, и Моузес на 15 години, за които се грижат споделено.

И ако двама бивши биха могли да се чувстват добре в света на съвместното родителство, то това са именно Полтроу и Мартин. Те показаха на всички, че наистина е възможно да бъдат съ-родители по любов.

"Може би има нещо в тази братска връзка. Кой знае, може би всички трябва да гледаме на бившите си като нея... Добре, може би не, но все пак подкрепяме Полтроу в интересните ѝ отношения с Мартин", пише She Knows.

Дакота Джонсън, Крис Мартин и сгодили ли са се двамата

Готови ли са за нещо по-сериозно Дакота Джонсън и Крис Мартин

Може би скоро ще има сватба

Но не можем да не се запитаме и дали и Крис Мартин чувства същото по отношение на Полтроу.