Дакота Джонсън и Крис Мартин имат връзка от 2017 г., но очевидно вече са готови да преминат в следващия етап на взаимоотношенията си.

Дакота Джонсън, Шая Лебьоф и какво мисли актрисата за колегата си

Какво мисли Дакота Джонсън за Шая Лебьоф

Дакота в нужда се познава

Според The Sun вокалистът на Coldplay е готов да се обвърже още по-сериозно с приятелката си и затова ѝ е купил годежен пръстен. Изданието пише, че покрай пандемията от коронавирус двамата са прекарали още повече време заедно и са станали "изключително близки".

Източник на вестника твърди, че Крис и Дакота са имали страхотно лято и това наистина е укрепило връзката им. По-рано се спекулираше, че Дакота има нужда от време, тъй като тя и Крис са на различни етапи от живота си, но изглежда, че са преодолели този проблем.

Изданието пише още, че въпреки че двойката имаше възходи и падения в миналото, и въпреки несигурността на Дакота Джонсън, в момента тя е супер щастлива и удовлетворена от връзката им.

"Крис дори ѝ е купил пръстен в знак на намеренията си. Никой няма да се изненада, ако скоро последва официалното им изявление, че са се сгодили", цитира своя източник The Sun.

Дакота Джонсън, Джейми Дорнан и кой би избрала

Защо Дакота Джонсън предпочита Джейми Дорнан пред Крисчън Грей

Изборът определено не е лесен