В света на известните нерядко се случват разводи. Затова и те са една доста обсъждана тема в общественото пространство и за тях често се и спекулира. Така например откакто са женени, за Хейли и Джъстин Бийбър не спират да се разпространяват твърдения, че са пред раздяла. Наскоро обаче това бе опровергано. В действителност и двамата в момента живеят в любов и хармония заедно.

Гуен Стефани със звезда на Алея на славата и с четиримата най-важни мъже в живота си

Четиримата любими мъже на Гуен Стефани

Важен момент с най-важните хора

Сега, само няколко дни след като друга двойка - Айла Фишър и Саша Барън Коен обаче официално обявиха развода си, се заговори, че в същата посока са тръгнали и Гуен Стефани и съпругът ѝ Блейк Шелтън. А дали това наистина е така разбираме от певицата.

В интервю за новия брой на NYLON тя признава, че несигурността все още е нещо, което се прокрадва в съзнанието ѝ от време на време. То обаче не е свързано с колебания относно любовта ѝ към мъжа ѝ. Дори напротив, тези чувства всъщност тя използва, за да напише дуета "Purple Irises", който изпълняват заедно.

"Минавала съм през онези моменти, в които се питаш: "О, Боже мой, остарявам ли? Във връзката си, въпреки че знам истината за това, което се случва, пак си създавам драма в собствения си ум заради несигурността си и това, което може да се случи. Бях в такава фаза във връзката си с Блейк и изпадах в параноя", не крие Гуен Стефани.

В същото време обаче тя няма съмнение, че обожава съпруга си.

"Истината е, че съм влюбена в най-добрия си приятел и всички тези глупости, за които мисля, това са глупости - мисля прекалено много", допълва 54-годишната певица.

През изданието тя коментира и твърденията, че е пред развод със съпруга си, като ги отрича и допълва, че и двамата изобщо не им обръщат внимание.

"Когато си влюбен и имате еднакви ценности, никой не може да стигне до вас. Могат да казват каквото си искат за нашата връзка - имам предвид това, че преди седмица отново се развеждахме или нещо подобно. Това са просто лъжи. Истината си е истина и ние сме наясно с нея", споделя още Гуен Стефани.

Тя и Блейк Шелтън се запознават през 2014 г., когато и двамата са треньори в предаването The Voice. През следващата година започват да излизат заедно, след като преди това обаче се разделят с тогавашните си половинки - той с бившата си съпруга Миранда Ламбърт, а певицата - с бившия си съпруг Гавин Росдейл. От него тя има трима синове - Кингстън (17 г.), Зума (15 г.) и Аполо (10 г.).

Кингстън Росдейл - синът на Гуен Стефани, който тръгна по нейния път

Каквато майката, такъв и синът

Синът на Гуен Стефани вече със сценични изяви

Гуен Стефани и Блейк Шелтън сключват брак в ранчото му в Оклахома през 2021 г., пише E! News.