В последните месеци Джъстин и Хейли Бийбър се изгубиха от публичното пространство, а това очакване доведе до различни предположения до техен адрес. И докато някои твърдяха, че двамата са в очакване на първото си дете, други предположиха, че май са пред развод.

Хейли Бийбър разкри, че се е подложила на лазерна операция на очите

Операцията, която претърпя Хейли Бийбър

Една дълго чакана процедура

Двойката сключи брак през 2018 г и от тогава не са спирали да ни демонстрират колко влюбени и щастливи са. През март красавицата, която рядко си позволява да коментира личния си живот, написа гневно послание в социалните мрежи, в което заяви, че всичко, което се пише за нея и съпруга, е невярно и "идва от страната на заблудите".

Сега източник, близък до семейство Бийбър, коментира пред People, че слуховете за развод наистина са доста далеч от истината и Джъстин и Хейли продължават да са си все така щастливо женени.

Преди дни моделът сподели снимка, на която виждаме как съпругът й си почива с едно от кучетата им. Тя го поздрави и за рождения му ден с поредица от техни снимки. Двамата посрещнаха Великден заедно и не би трябвало да има съмнения в брака им.

Хейли и Джъстин Бийбър след пет години брак - щастливи ли са заедно

Пет години по-късно - щастлив ли е бракът на Хейли и Джъстин Бийбър

Двамата са заедно от 2015 г.

Но няма как да пропуснем и факта, че само преди дни бащата на красавицата Стивън Болдуин сподели в профила си публикация, в която се казва да се молим за брака на известната двойка. Е, явно съмненията няма да спрат, докато двамата не потвърдят категорично, че не мислят за развод.