Броени дни след като роди син на Илон Мъск, изпълнителката Grimes се появи на корицата на Vogue Италия. Тя определено не прилича на повечето дами, които сме свикнали да виждаме в изданието, но привлече интереса на всички с връзката си с милиардера. А и очевидно има какво да ни разкаже.

Фотосесията е заснета по време на деветия месец на бременността на Клеър Баучер край бреговете на Калифорния. Облечена в традиционния си готически стил, тя разказва пред изданието колко й е било трудно да бъде бременна по време на пандемията от COVID-19, най-вече заради невъзможността да бъде в компанията на своите близки.

Докато е била в очакване на първото си дете, тя е преживяла и тежка загуба - на своя приятелка. Така и не уточнява дали смъртта има връзка с коронавируса, или не, но тази случка я кара да осъзнае още повече колко велика е работата на лекарите.

Grimes споделя и мнението, че светът най-вероятно ще сe промени след пандемията. Надява се тази промяна да се изрази най-вече в преосмисляне на консуматорското мислене, пише Daily Mail.

"Ако хората летят по-малко, това може да бъде само за добро. Същото важи и за горивото на колите и всичко друго", смята Баучер.

Илон Мъск, Grimes, името на сина им X Æ A-12 и какво обясниха за него

Мистерията с името на бебето на Мъск и Grimes

Тези май не се шегуват

За нея тази ситуация е възможност да започнем да мислим за това как живеем, дори да е болезнено. Явно и тя, като Мъск, иска да види светът променен, но ще бъде просто наблюдател, а не главен генератор на промяната.

В последно време Grimes обръща също толкова голямо внимание не само на музиката, която създава, но и на модата. За нея двете са тясно свързани, защото са форма на изкуство, а с модните си изяви успява да промотира музикалните. "Модата е един от начините, по които човешкото тяло се трансформира в произведение на изкуството, затова я вземам напълно на серизно", категорична е тя.