Григор Димитров не успя да достигне до борба за титлата на Monte-Carlo Masters, но отново показа добра игра и продължи с оптимистичното си представяне.

Григор Димитров на събитие, организирано от принц Алберт и принцеса Шарлийн

Григор Димитров рамо до рамо с принц Алберт

Спортът ги събра

Още следващата седмица трябва да видим най-добрия български тенисист отново в действие, като се очаква той да вземе участие в Mutua Madrid Open. Но преди това да се случи Димитров успя да привлече вниманието в Монте Карло.

След отпадането си от турнира Григор Димитров е решил да се позабавлява, като в социалните мрежи се разпространява видео, на което го виждаме в Lamborghini Aventador SVJ Roadster, облечен в изискан костюм.

От видеото се вижда как в спорния автомобил при Димитров се качва и бившата френска тенисистка Ализе Лим. Двамата са приятели от години, така че не можем да бъдем сигурни дали между тях има нещо повече от просто приятелство.

От видеото се вижда как Лим се сбогува с няколко приятелки преди да се качи в колата при българския тенисист. Преди години Ализе Лим бе тенис партньор на Серина Уилямс, като най-високата позиция в световната ранглиста при жените, която е достигала в кариерата си, е 135-та. В момента 33-годишната Лим работи като репортер за Eurosport и прави интервюта с тенисистите след техните мачове, пише Sportskeeda.

Григор Димитров на Monte-Carlo Masters - липсата на почивка и подкрепата от страна на майка му

Григор Димитров за умората и подкрепата на своята майка

Тенисистът ще се опита да извлече максимума от Monte-Carlo Masters

Колкото до спортната кола, с която Григор Димитров прикова всички погледи - Lamborghini Aventador SVJ Roadster, тя се произвеждаше от 2011 г. до 2022 г., като цената ѝ стартира от близо 600 000 долара. Но за всички тези пари идва с V12 двигател под капака, 770 к.с. и чудовищно ускорение - 2.9 секунди от 0 до 100 км/ч.