Вече ни е добре известно, че някои инфлуенсъри са готови на абсолютно всичко, за да привлекат вниманието на аудиторията си и трупат гледания.

Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla (и може ли българин да спечели някой от тях)

Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla (и може ли българин да спечели някой от тях)

Ютюбърът отново надминава себе си

Много често тези опити са доста шантави и опасни. Влогърът, познат като Алекс Чой, например през миналата година реши, че е добра идея да от хеликоптер да обстрелва с пиротехника движещо се Lamborghini Huracan.

Всъщност не Сук Мин Чой, както е истинското му име, е бил в хеликоптера, а две жени, които с римски свещи в ръцете се опитват да уцелят и подпалят движещото се Lamborghini. Този експеримент може и да е донесъл на Чой много гледания, но му създаде проблеми със закона.

@supercars716 PART 1 | Destroying a Lamborghini With Fireworks #destroying #lamborghini #fireworks #fyp #viralvideo

От Carscoops разбираме, че срещу влогъра са повдигнати обвинения и той е бил задържан. Почти година по-късно властите в САЩ казват, че действията на Чой са били незаконни. Освен това, той е закупил фойерверките от Невада, където са легални, но ги е използвал в Калифорния - където са забранени.

Lamborghini показа обновената си емблема, с която се подготвя за бъдещето

Как Lamborghini се подготвя за бъдещето

Първа промяна в емблемата от над 20 години

Повдигнати са още няколко обвинения срещу него след разследването на федералните. Ако бъде признат за виновен, Алекс Чой може да получи до 10 години затвор.