Името Флориан Мунтеану едва ли говори нещо на някого. Това обаче е много вероятно да се промени след участието на румънеца в "Крийд 2"

"Крийд 2" - как се представи в бокс офиса

"Крийд 2" нокаутира всички филми за Роки

Солидно представяне в бокс офиса

Във филма Мунтеану влиза в ролята на Виктор Драго - синът на Иван Драго (Долф Лундгрен). Не човек, а машина, бихме казали съвсем спокойно. Пред списание GQ актьорът споделя, че за да влезе в тази нечовешка форма, му е коствало доста усилия. 

Наложило му се е да свали около девет килограма, за да закове кантара на 100 кг. Докато опонентът му на ринга Майкъл Б. Джордан е трябвало да качи близо 11 килограма, за да стане 88 кг. За да свали тези килограми Флориан Мунтеану, се е хранил доста просто - пиле, ориз и зеленчуци, без особено разнообразие. 

Наложило му се е и да спре пицата, а той толкова да я обича. Последното го доказва и фактът, че си е спечелил безплатна доживотна пица, като става амбасадор на Domino's в Румъния.

Актьорът споделя, че много обича италианския специалитет и често е похапвал Pizza Hut, докато един ден мениджърът на Domino's в Румъния не се е обадил на агента му, за да му каже, че Флориан е важен за тях и те искат да го привлекат на тяхна страна. 

Дуейн Джонсън, строгият хранителен и тренировъчен режим и резултатите

Как Скалата е влязъл в най-добрата си форма

Джонсън споделя какво му е коствало

Е, какъв по-добър начин от това. Но отказът от пицата по време на подготовката за "Крийд 2" и строгият хранителен режим не са достатъчни, за да изглежда по този начин. 

Пред списанието Флориан Мунтеану споделя, че тренировките му са продължавали по пет часа. А за да се сдобие с плочките, за които благородно му завиждаме, е тренирал корема си по четири пъти на ден.

А за да изглежда като планина от мускули, признава, че пие по четири протеинови шейка на ден. Както казахме, не човек, а машина. Докато тренира пък, обича да слуша Дрейк, Травис Скот, Migos и Кание Уест, но по-старите му парчета. 

„Крийд 2“ и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Крийд 2“

Адонис Крийд се изправя пред призраците от миналото