След като бяха раздадени дигитално през 2020 г., през 2021 г. Fashion Awards се завърнаха на 29 ноември в Royal Albert Hall и в пълния си блясък.

Сред отличените са Томи Хилфигер, който взе награда за невероятни постижения. Ибрахим Камара стана създател на годината, Алесандро Микеле - новатор, а Нанси Доджака бе обявен за нововъзникнал талант.

Върджил Абло, Алесандро Микеле, Демна Гвасалия, Ким Джоунс и Джонатан Андерсън бяха обявени за лидери на изкуството, Бетани Уилямс, Габриела Хърст, Фийби Инглиш, Прия Ахлувалия и Стела Маккартни станаха лидери на промяната в околната среда, а Ким Джоунс - дизайнер на годината.

Наред с изненадващите изпълнения на Кайли Миноуг и Чарли Екс Си Екс, гостите на събитието си припомниха и някои от най-важните моменти  в света на модата в тази пълна с изпитания за индустрията година.

Преди обаче да започне събитието и да бъдат наградени най-известните имена в модната индустрия, по червения килим "дефилира" част от елита на Холивуд.

Сред звездните гости изпъкват имената на Приянка Чопра и Ник Джонас, Кейт Бекинсейл, Деми Мур, Дуа Липа, Джилиън Андерсън, Мария Шарапова, Елза Хоск, Адриана Лима и много други. Ето и какви тоалети избраха и с какво успяха да привелекат вниманието на модните критици.

Дуа Липа

Приянка Чопра

Деми Мур

Адриана Лима

Елза Хоск

Кейт Бекинсейл

Мария Шарапова

Джордан Дън

Габриел Юниън