Рапърът Фарел Уилямс е прочут не само с музиката си, но и с афинитета си към модата. Както и с подкрепата, която оказва, на организациите Black-Latin и Latinx - едни от най-активните защитници на афро и латино-американците.

PW Boost Slide, Фарел Уилямс и моделът джапанки на изпълнителя за adidas

Последният хит на Фарел Уилямс

Точно като за лятото - удобни и цветни

Звездата неведнъж е удрял рамо на някоя от кампаниите на двете организации, които стоят зад различни стартъпи в сферата на технологиите, дизайна, здравеопазването и други.

Явно този вид дейност и благородната кауза наистина му допадат, защото самият той през декември 2020 г. стартира своя собствена фирма с нестопанска цел, Black Ambition.

А за да е още по-пълноценен, неотдавна компанията му поде обща наставническа програма с луксозната модна къща Chanel. Задачата им е да окажат професионална подкрепа на предприемачи от Black-Latin и Latinx.

Менторската помощ на модния гигант и музиканта се състои от две части. Първата, "Жени, които ръководят", вече приключи и на нея бяха определени полуфиналистите, уточняват от Paper.

Шарлот Казираги, Chanel и защо модният бранд я избра за посланик на 2021 г.

Посланикът на Chanel за 2021 г. е с кралско потекло

С двете ръце сме за нея

Вторият етап ще мине под формата на поредица от интерактивни наставнически семинари за финалистите с представители на модната къща Chanel и още куп други експерти, които да им помогнат в създаването и поддържането на техните марки.