Въпреки че сега е доста заета с майчинските си задължения и след раздялата със съпруга ѝ, на Емили Ратайковски явно ѝ остава свободно време, в което да размишлява по темата за сексуализирането на жените, връзките и секса.

Емили Ратайковски, Inamorata и новите ѝ секси снимки по бански

Емили Ратайковски пак ни събра очите

Провокация с бански на друго ниво

През юли, след четиригодишен брак, Емили и Себастиан Беър-Маклард окончателно се разделиха. Това обаче далеч не означава, че тя ще скърби тайно и тихо. Даже напротив - Емрата ни показва силния си и еманципиран дух така, че да ни привлече вниманието.

Точно това направи тя с видеата, които наскоро качи в TikTok. В тях съвсем честно си споделя възгледите за любовта, секса, връзките и влиянието на патриархалното общество.

В един от клиповете Емили Ратайковски изразява абсолютното си съгласие с твърдението на психотерапевт, че тайната на женската сексуалност се крие в това самата жена да се чувства секси и да мисли за себе си, че е секси, пише E! News.

@emrata #stitch with @thegardeningtheologian ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

"Това е толкова вярно", казва Емили и обяснява, че е така, защото жените просто са свикнали да обръщат внимание на реакциите на мъжете, че когато правят секс, през цялото време си мислят дали са секси или не. Според нея дамите просто не е нормално да се фокусират върху това да бъдат възприемани като сексуални обекти, а по-скоро самите те трябва да знаят как са изразят собствената си сексуалност.

След всички тези обяснения няма как да не ни стане ясно, че всички тези теми за секса и взаимоотношенията продължават силно да вълнуват Емрата. Но освен тях тя има мнение и за патриархата, и за сексизма като явление.

По думите ѝ при патриархата съществува разбирането, че мъжете просто "получават жените си", един вид са им даденост и подсигурени.

"Като човек, който е сам отскоро и мисли за срещи и такива неща, наистина наблюдавам това при приятелите ми и в разговорите около това."

Емили Ратайковски, профилът й в TikTok и как се подстрига сама

Емили Ратайковски го прави сама

Моделът отново впечатли всички

Ето, че от последното признание на Емили Ратайковски имаме и новина. Не само оставаме с впечатлението, че тя не има доста категоричен и зрял поглед върху връзките и сексуалността, но е и готова отново да се обвърже. Честито на мъжката половина от населението. Мъжете могат вече да се подреждат в редица.