Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше в Instagram толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в неин стил - секси и провокативни. Ето че и поредният такъв е налице.

Емили Ратайковски, профилът й в TikTok и как се подстрига сама

Емили Ратайковски го прави сама

Моделът отново впечатли всички

В Instagram Емили качи снимки от концерт, на който е присъствала наскоро. И освен че от тях си личи колко много се е забавлявала, няма как да пренебрегнем и секси визията, с която се е проявила на събитието.

За повода Емили Ратайковски е облякла бански на Inamorata, собствената си марка. Моделът Encinitas е цял бански на бели и оранжевочервени ивици, които наподобяват шарката на зебра, и се продава за 160 долара, пише Vogue.

Но освен цената, забележително е и нещо друго характерно точно за този бански - дръзкото деколте и доста изрязаната му долна част, благодарение на които за въображението ни не остава много.

Трябва да отбележим, че Емили Ратайковски не се е пуснала на събитие само по бански. Но е факт, че отново ни събра очите с тази провокация, която е на съвсем друго ниво заради начина, по който е изпълнена. Цялостната визия на модела за вечерта е доста закачлива, допълнена с мини пола в цвят каки и каубойски ботуши.

Емили Ратайковски, Себастиан Беър-Маклард и слуховете за изневяра

Ще остане ли Емили Ратайковски отново сама

Слуховете за изневяра са все по-силни

Но акцент си остават банските. А и няма как да е иначе. Все пак, Емили продължава да рекламира дрехите на собствената си марка.

И в предишни нейни Instagram постове сме я виждали в други бански на Inamorata, но изобщо няма как да имаме нещо против това. Дори напротив - напълно съгласни сме с Емили, че най-добрият начин да рекламираш продуктите си, е когато самият ти показваш, че ги харесваш и създаваш с желание.