Всички обичат Емили Ратайковски и в това няма грам съмнение. Съпругът ѝ обаче има известни проблеми със закона, за които вече стана въпрос.

Себастиан Беър-МакКлард и защо съдят съпруга на Емили Ратайковски

Измамник ли е съпругът на Емили Ратайковски

Себастиан Беър-МакКлард има сериозни проблеми

Себастиан Беър-МакКлард е обвиняван, че използва вратичка в закона, за да живее в една от най-скъпите части на Манхатан, без да плаща наем. Това ни се стори доста странно, защото богатството му се оценява на около 11 милиона долара, докато това на Емили на 6 милиона долара

В Twitter Емрата защити съпруга си. Тя написа, че Себастиан Беър-МакКлард не е толкова богат, за колкото всички го мислят, само защото е независим филмов продуцент.

Тя продължава с това, че съпругът ѝ е отгледан и израсъл в квартала, в който живее, а неговите родители също са били артисти. Емили се е преместила да живее при него преди около година и е горда с борбата, която Себастиян води срещу имотния конгломерат, закупил сградата за 40 милиона долара.

Емили Ратайковски смята, че Ню Йорк се променя много и е срамно, че креативните хора и артистите биват принуждавани да напускат града. 

Емили Ратайковски, Drink Babe и нова секси реклама за модела

Секси Емили Ратайковски ни призовава да пием вино от кенче

Новата рекламна кампания на Drink Babe е супер