Миналата седмица видяхме как Емили Ратайковски отбеляза годишнината от сватбата си със Себастиан Беър-МакКлард

Емили Ратайковски, Себастиан Беър-МакКлард и годишнината от сватбата им

Емили Ратайковски и поредната снимка без горнище

Емили отбелязва годишнини по този начин

Радостта обаче може да бъде помрачена, защото пред Себастиан Беър-МакКлард има известни проблеми. А те се изразяват в това, че е обвинен в използването на правна вратичка, за да живее, без да плаща наем в един от най-скъпите райони на Манхатан.

Според The New York Post, съпругът на Емили дължи повече от 120 000 долара за това, че е живял в апартамент с приблизителна площ от 102 квадратни метра. 

Себастиан Беър-МакКлард е наел въпросния апартамент през 2013 г., а договорът е бил до 2017 г. Той обаче не е плащал абсолютно нищо от тогава, а месечният наем за апартамента е 4900 долара

Според адвоката на Беър-МакКлард, той не се е отказал от това да запази дома си. А ние сме сигурни, че ще го направи, защото според сайта Superbhub продуцентът и режисьор притежава състояние в размер на 11.7 милиона долара

Твърди се, че милионерът е използвал вратичка в закона. От една страна, в Америка е забранени на наемодатели да гонят наематели с ниски доходи, каквито в много случаи са художници и артисти. От друга, същото е положението и ако сградата няма удостоверение за обитаване и противопожарна защита. 

Емили Ратайковски, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и колко секси бяха на партито на Vanity Fair

Колко секси бяха Алесандра Амброзио, Емили Ратайковски и Кендал Дженър на партито на Vanity Fair

Убиваме човек, за да отидем на това парти

Е, заради парите е ясно, че няма как да изгонят Себастиан Беър-МакКлард, но се оказва, че не могат да го бутнат и заради липсата на въпросните удостоверения. По случая има още какво да се изяснява, а ние ще следим с интерес.