От края на миналата година Емили Ратайковски е свободна жена след като взе трудното решение да се раздели със съпруга си Себастиян Беър-Маклард.

Иги Азалия, Емили Ратайковски, High Low with EmRata и откровенията на рапърката

Иги Азалия - откровенно за OnlyFans и за пластичните операции

Пред Емили Ратайковски винаги се споделя лесно

През тези месеци моделът така и не се решаваше да влезе в конкретика относно раздялата, но се знаеше, че тя е породена от изневери на съпруга ѝ.

Сега в подкаста Going Mental With Eileen Kelly Емили Ратайковски хвърля малко повече светлина около разпадналия ѝ се брак. Моделът казва, че доста време преди раздялата не се е чувствала щастлива, но не е имала куража да прекрати връзката си.

"Бях много, много нещастна", допълва тя. Емрата пояснява още, че в даден момент е тежала около 45 килограма и била плашещо слаба, като това се е дължало на факта, че не е щастлива. Но въпреки това твърди, че е опитала какво ли не, за да спаси брака си.

"Опитах да вземам антидепресанти. Бях сигурна, че нещо с мен не е наред." Цялото негативно преживяване е накарало Ратайковски да си научи урока, че трябва да се доверява на инстинктите си.

Относно факта, че съпругът ѝ е изневерявал Емили Ратайковски твърди, че мъжете не струват и няма значение кой си и колко перфектен си - защото това не ти гарантира сигурност и вярност във връзката.

Емили Ратайковски, Орацио Риспо и пак с ново гадже ли е моделът

Пак ли е с ново гадже Емили Ратайковски

Емрата няма спирка

Моделът съветва всички жени, които не се чувстват добре във връзките си, просто да си тръгнат, защото така ще са по-добре, пише Entertainment Tonight. "Не осъзнавах, че всъщност ще бъде толкова прекрасно отново да бъда себе си."