Иги Азалия и Емили Ратайковски са две жени, които не само са успели да постигнат успех в кариерата си, но и успешно отглеждат сами децата си.

Иги Азалия, операцията на гърба и през какво преминава изпълнителката

Сериозните здравословни проблеми на Иги Азалия

Какво се случва с изпълнителката

Друго общо между тях е, че и двете обичат да провокират - колкото повече, толкова по-добре. Затова и не сме изненадани, че именно Азалия е била гост в подкаста на Емрата.

В High Low with EmRata двете си говорят на най-различни теми, а една от тях е раздразнението на рапърката от факта, че в продължението на години музикални продуценти и компании са печелили пари от тялото ѝ и начинът, по който изглежда то. Докато за не я е оставал много по-малък дял.

Но сега е взела нещата в свои ръце, а заслуга за това има и OnlyFans, където тя има профил от началото на годината. не навлиза в подробности колко точно печели от платформата, но загатва, че става дума за много пари. Иги Азалия е доволна от този факт, защото винаги е харесвала тялото си.

И преди пластичните операции, и след тях, като не се срамува от това, че е поставила импланти в гърдите си например. "Не съм се подлагала на пластична операция от дълго време. Промених това, което исках и съм щастлива с промените."

Разбира се, Емили Ратайковски не пропуска да я попита какво съдържание точно Азалия показва в OnlyFans и отговорът не ни изненадва много. Рапърката признава, че се снима гола и в някои от снимките гърдите ѝ на показ, но само толкова.

Емили Ратайковски, Ерик Андре, Свети Валентин и голата им снимка

Голата снимка на Емили Ратайковски и новото ѝ гадже

Ето така се празнува Свети Валентин

Самата Ратайковски дори признава, че обмисля дали да не се присъедини към платформата, защото така или иначе е превърнала тялото си в нещо, което ѝ изкарва пари. Но за разлика от Instagram, където трябва да очаква евентуални партньорства с марки, то в OnlyFans нещата стават много по-директно, пише The Independent.