Само преди около месец стана ясно, че Ема Робъртс и Гарет Хедлунд не само са преживели доста труден период заедно, ами и раздялата им вече е факт.

Ема Робъртс, Гарет Хедлунд, проблемите му с алкохола и новината за раздялата им

Алкохол, катастрофа и раздяла

Какви са проблемите на Гарет Хедлунд

Не знаем какви са причините да се стигне до нея, но явно дори и фактът, че преди около година те станаха родители, не е бил достатъчен, за да спаси тригодишната им връзка.

Със сигурност промяната не е лесна за Ема Робъртс, но явно тя няма намерение да се остави на течението. Последните публикации на актрисата в Instagram показват, че пътуванията до топли места, книгите и розовите бански (наместо очила), вършат чудеса.

31-годишната племенница на Джулия Робъртс публикува свои снимки от Коста Рика, където се радва на лятото и красивата природа. Ема изглежда страхотно в ретро розов бански Solid & Striped, докато позира в красива кухня. 

Друг кадър показва актрисата в пълен дзен режим, лежейки до разкошен закрит басейн. На други нейни снимки Ема е или сред природата, или с книга в ръка, но с неизменните розови бански.

Все още и Ема Робъртс, и Гарет Хедлунд мълчат по въпроса за отношенията им. На сватбата на Парис Хилтън през ноември 2021 г. обаче Ема е забелязана да се държи за ръце с Кейд Хъдсън, дългогодишен мениджър на Бритни Спиърс, отбелязва Hollywood Life.

А какво ще излезе от това, предстои да видим.