Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд сложиха край на тригодишната си връзка. Двамата започнаха да се срещат през март 2019 г., а през юни 2020 г. тя обяви, че очакват първото си дете. Роудс проплака в последните дни на 2021 г., а Ема реши да покаже пред света лицето му само месец по-късно.

Ема Робъртс, раздялата с Гарет Хедлунд и какво се случва с живота ѝ

Какво се случва с Ема Робъртс след раздялата

Не знаем за живота ѝ, но банските са розови

И въпреки че се разделят, Ема Робъртс и Гарет Хедлънд остават приятели. Наскоро той публикува в Instagram снимка на сина им, докато бившата двойка прекара известно време заедно в магазина за лов, риболов и къмпинг Bass Pro Shops. Няколко месеца по-рано актьорът качи кадър с ръкописно писмо, адресирано към Ема за Деня на майката.

От няколко месеца обаче се заговори, че Ема Робъртс излиза с нов мъж. Новината се появи през август, след като 32-годишният актьор Коди Джон публикува черно-бяла снимка, на която двамата се целуват на луксозна яхта.

Според източник на E!News, Ема и Коди се запознават чрез общи приятели. По думите на вътрешния човек актрисата обожава неговия характер. "Той е наистина забавен и си прекарват добре заедно."

Ема Робъртс, майчинството и новите снимки със сина ѝ Роудс

Ема Робъртс показа сина си

Снимките събраха милиони харесвания

Въпреки че Ема Робъртс е влюбена, двойката го кара бавно. Двамата са взели това решение заради сина на актрисата. E!News допълва, че тя е предпазлива със запознаването на Роудс с нови хора. Въпреки това вътрешният им човек казва, че съвсем скоро и това време ще дойде.