Все още не знаем кога (но все някога) кралица Елизабет Втора ще слезе от престола. Дали при смъртта си, дали след това, тя ще остави короната на своите наследници. Ако принц Чарлз не се откаже от тази привилегия, то ще почакаме още няколко години, докато начело на британската монархия застанат принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Но погледите отсега са вперени в тях, сякаш всеки момент могат да станат новите крал и принцеса. Да, херцогинята на Кеймбридж няма да се кичи с титлата кралица, но на нея сякаш й е достатъчно и това, което има - одобрението не само на кралското семейство, но и на обществото.

Що се отнася до кралицата, тя също е напълно спокойна, че оставя монархията в сигурни ръце. Според нея, Уилям и Кейт ще се справят с тежката отговорност, която ще падне на плещите им, защото никога досега не са я разочаровали.

Снимка 509116

Източник: GettyImages

Според кралския коментатор Сара Вайн, цитирана от Daily Mail, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са олицетворение на всички ценности на кралското семейство и съвкупност от всички благодетели. И те могат да дърпат монархията смело напред и да затворят устата на критиците.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и критиките по техен адрес заради обиколката с влак

Сгафиха ли Уилям и Кейт

А уж имат добри намерения

С последната си кратка обиколка из Великобритания Уилям и Кейт отново ни показаха, че са личностите, които връщат усмивките на лицата на хората и знаят как да преминават и през най-големите трудности. Затова и мнозина предвиждат светло бъдеще на кралското семейство, ако час по-скоро управлението дойде в техни ръце.