През месец юни Доналд Тръмп беше на посещение на английската кралица Елизабет Втора в Лондон. Тази визита несъмнено ще се запомни (поне от нас) най-вече с дрямката, на която американският президент "се отдаде" по време на тоста на кралицата на една от официалните вечери, организирани именно в негова чест.

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, кралица Елизабет II и срещата им в Бъкингамския дворец

Мелания Тръмп - по-елегантна и от самата кралица

Как се впечатлява целия кралски двор

Ако обаче попитаме Нейно Величество, то тя би си спомнила присъствието на американския държавен глава в Бъкингамския дворец не само с това...

Вчера, 25 август, Елизабет Втора се е оплакала на австралийския премиер Скот Морисън (също на посещение в Лондон), че по време на гостуването на Тръмп хеликоптерите му са кацнали в двореца два пъти за ден, което оставило следи по прекрасната ѝ морава.

Според кралицата на Великобритания в момента тревата пред Бъкингамския дворец е сериозно повредена именно заради летателните апарати на Тръмп, пише Daily Expess.

Снимка 426976

Източник: GettyImages

И докато Елизабет Втора се вайка само за тревата си, нека припомним, че посещението на американския глава така или иначе не беше посрещнато с ентусиазъм от страна на британците. Десетки хиляди от тях дори протестираха срещу визитата му.

Кралица Елизабет II, Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и как се прави прием по кралски

Ето така посреща гости кралицата

Прием по кралски за Доналд и Мелания Тръмп