Зимата идва и повечето от нас лека-полека се настройват на коледна вълна със съпътстващите я дейности, като украсяване на елхата и купуване на подаръци за цялата фамилия на фона на подходяща музика.

Марая Кери, Бруно Марс, Ед Шийрън, Lorde, Midnight Oil - 5 нови песни тази седмица

5 нови песни тази седмица

И замириса на Коледа

За някои обаче това е идеалното време да събират тен и да плуват в едни от най-прозрачните води в света.

Под "някои" имаме предвид Елизабет Хърли, която толкова обича лятото и морето, че вече почти не можем да си я представим в друг тоалет, освен по бански.

От поредната снимка по бански на 56-годишната актриса и модел разбираме, че е на Карибите, където прекарва своята ваканция. Този път тя е с бански на райе от собствената ѝ линия и със слънчеви очила Fendi, отбелязва Yahoo. "Перфектна комбинация" е написала самата тя и като се замислим, какво друго би могла да каже, докато излиза от кристално чистата вода.

Очевидното е, че звездата е най-добрият модел, който би могъл да рекламира собствената си линия бански костюми. Пред New York Times тя споделя, че когато магазините в Англия затварят заради пандемията, тя се оттегля от търговията на едро. Сега по-голямата част от бизнеса ѝ е онлайн.

Елизабет Хърли, новата снимка по бански и колко добре изглежда актрисата

Лиз Хърли – отново секси и по бански

Изглежда феноменално

За снимките си по бански пък тя каза: "Не съм на 23. Не тежа 45 кг. Но е хубаво, че има хора, които нямат против да гледат жени от най-различна възраст, които изглеждат щастливи и здрави. Радвам се, ако ги вдъхновявам." А в това, че Лиз Хърли е истинско вдъхновение, смятаме, че не е нужно да убеждаваме когото и да било.