Британската певица Джос Стоун и приятелят ѝ - американският музикант Коуди Далус, споделиха радостта от раждането на дъщеря си със специално видео.

Джос Стоун пее българска народна песен

Джос Стоун пее българска народна песен

Соул дивата впечатлена от фолклора ни

33-годишната изпълнителка на "Walk with Me" лично го публикува в профила си във Facebook.

"Имам много специална кифличка, която приготвям", казва Джос Стоун, а Коуди Далус се появява в кадър с бебето на ръце. "Готвенето ми отне девет месеца, но вече е готово. Не е ли сладка?", пита певицата.

От видеото става ясно, че момиченцето се е появило на бял свят в петък, 29 януари, и е родено със секцио, както и че са избрали за него името Вайълет Мелиса Далус. Щастливите родители не разкриха много подробности за раждането и само казаха, че операцията е била бърза и лекарят се е погрижил всичко да е наред.

Интересното е, че Джос Стоун и Коуди Далус до последно не са искали да знаят пола на бебето, но и двамата са се надявали то да е момиченце, пише People.

Откакто тримата са у дома, и майката, и таткото, и бебето се справят отлично. Щастливият баща също публикува снимка и видео, с които споделя пълното си щастие. На снимката са той и Джос преди раждането, а на видеото - малката Вайълет.

"Нямам думи, които да опишат моята радост и щастие. Имам къща, пълна с перфектни жени и това е всичко, от което се нуждае един мъж", написа той. 

А в своя профил Джос Стоун написа, че вече официално е майка, която има най-красивото бебе на света, и смята, че всички искат да виждат негови снимки през цялото време. „Съжалявам, хора, просто не мога да се справя“, пошегува се тя.