Джорджина Родригес пренесе драмата във Венеция. Дългогодишната приятелка на Кристиано Роналдо се появи на червения килим на 80-ия филмов фестивал във Венеция и за пореден път накара всички да говорят за нея. Преди да присъства на премиерата на Enea, тя позира за снимки, обута в черни лачени ботуши. Обувките й се отличаваха със заострен връх и дебела платформа.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - усмихнати и щастливи по време на семейната им ваканция

Семейно, но и секси - ето как си почиват Джорджина и Роналдо

Португалският футболист и семейството му се отдават на заслужена почивка

Родригес съчета ботушите със зашеметяваща червена рокля, която се отличаваше с дълъг шлейф, както и набрана част по целия корсаж. Дрехата включваше и сърцевидно деколте със завършек извън раменете. Родригес съчета роклята с бели оперни ръкавици и голяма ослепителна диамантена огърлица, както и подходяща гривна и пръстен.

Преди да се разходи по червения килим, испанската инфлуенсърка беше видяна да пристига на фестивала, като носеше червени токчета с каишки, съчетани с подходяща мини рокля. Роклята й е изработена от червена материя с омбре ефект върху подгъвите, преливащи в оранжеви и жълти нюанси, отбелязват от Footwear News.

Снимка 632911

Източник: GettyImages

Що се отнася до мода, Джорджина Родригес предпочита вталените модели за официални събития. Тя често избира обувки с остър връх с различни модели и текстури за всеки повод от дизайнерски марки като Maison Valentino, Christian Louboutin и Louis Vuitton. Родригес също участва в много кампании през годините, като например за марката за бански костюми Yamamay и швейцарският бранд за часовници и бижута Chopard.

Снимка 632912

Източник: GettyImages

Филмовият фестивал във Венеция включва международни филми и късометражни филми, дебютиращи за новия сезон. 80-ото годишно събитие също се провежда по време на стачката на сценаристите на Холивуд, която има настоящи временни споразумения, позволяващи на актьорите от САЩ все пак да се появят на събитието.

Снимка 632914

Източник: GettyImages

Освен многобройните премиери - включително Maesto, Priscillа и Ferrari, седмицата ще завърши със своята звездна гала amFar, включваща изпълнения на Леона Луис и Рита Ора.