Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо отделят време, за да отпразнуват семейството си. 29-годишната звезда от I Am Georgina сподели серия от снимки в своя Instagram в чест на шестия рожден ден на близнаците си. На кадрите Родригес позира с Роналдо и техните близнаци Ева Мария и Матео, дъщеря им Алана, както и сина на Роналдо - Кристиано младши.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - на крачка от раздялата или не съвсем

На път ли са да се разделят Джорджина и Роналдо

Категоричната позиция на половинката на футболиста

Семейството се усмихва щастливо, докато близнаците позират пред тортите си - зелена торта с футболна тема за Матео и синя с тема русалка за Ева. Родригес също публикува снимка на нея и Ева, които духат свещите на Ева и улови сладък момент, в който Роналдо целува сина си Матео по бузата.

Но на пръв поглед семейната им идилия беше широко критикувана от феновете на Джорджина Родригес. В коментари под снимките в Instagram много от последователите на инфлуенсърката изразиха възмущението си, че макар поводът за снимките да е рожденият ден на близнаците, Джорджина отново поставя себе си на първо място и за пореден път акцентира на начина, по който изглежда тя.

Критиките са във връзка с подбора и подреждането на кадрите, като на първата и последната Джорджина Родригес демонстрира пищните си форми и скъпите си аксесоари и бижута.

"Какво общо има рожденият ден на децата с пръстена? Просто за пореден път държиш да покажеш себе си, нали", пише един от последователите ѝ. Много други коментираха в същия негативен дух. Разбира се, намериха се и такива, които да я защитят, като отбелязаха, че профила си е неин и там може да качва, каквото си поиска.

По-наблюдателните и конспиративни фенове на инфлуенсърката дори изразиха предположенията си, че акцентът върху пръстена може да е скрито послание за годеж или брак.

Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Кой учи половинката на Роналдо да туърква

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и децата им в момента са Мадрид, където португалският футболист представи новата си марка вода Ursu. С pH 9, Ursu се рекламира като най-алкалната вода в Испания. Посочва се, че хидратацията с натурална алкална и антиоксидантна минерална вода се превръща в най-добрия съюзник на нашето тяло. "Ursu е продукт, богат на естествени минерали, необходими за правилното функциониране на човешкото тяло", пише в Instagram страницата на продукта.