Джорджина Родригес, Роналдо и децата им от няколко месеца живеят в Саудитска Арабия, след като футболистът напусна Манчестър Юнайтед преди Световното първенство и се премести във футболния клуб Ал-Насър.

Кристиано Роналдо - на крачка от депортирането от Саудитска Арабия

Роналдо - на крачка от депортирането от Саудитска Арабия

Постъпката, с която си навлече гнева на много хора

Откакто са там, половинката на Роналдо често използва профила си в социалните мрежи, за да държи в течение феновете си как се развива животът им и колко са щастливи заедно. През последните седмици в испанските медии обаче шеметно се разпространява информацията, че на Роналдо му е писнало от Родригес и че двойката е на ръба да се раздели.

Според испанската TikTok звезда Абел Планелес, двамата наскоро са имали голям спор, преди да се качат на частния самолет на Роналдо. Според Marca, конфронтацията се е състояла пред няколко свидетеля, като Родригес очевидно е била бясна, не е говорила с никой от служителите в самолета, преди да откаже да общува и с Роналдо по време на пътуването.

Снимка 615950

Източник: Instagram / georginagio

Въпросната случка допълнително подклажда огъня на спекулациите, че двойката има сериозни проблеми във връзката си и раздялата им е въпрос на време.

Джорджина Родригес обаче категорично отрече тези твърдения, макар и индиректно, с публикация в истории в Instagram. Тя обикновено избягва да коментира каквато и да е информация по адрес на отношенията ѝ с Роналдо, но този път реши да не си мълчи. Моделът сподели снимка на нощното небе с текст от песента "If I Die" на Ромео Сантос. 

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Половинката на футболиста се изпусна без да иска

"Завистниците измислят слуховете, клюките се разпространяват и идиотите им вярват", гласи написаното от Джорджина Родригес, с което дава да се разбере, че няма никакви проблеми в отношенията им с Роналдо.