Джорджина Родрогес и Кристиано Роналдо са от двойките, които обичат да правят феновете си съпричастни с техните успехи, радости и забавления. Джорджина често публикува в профила си в Instagram различни снимки от семейните им почивки. Роналдо не остава по-назад и споделя колко страхотна жена има до себе си и колко щастлив е с голямото им семейство. 

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и още снимки от семейната им почивка в Дубай

Ето така изглежда Раят за Джорджина Родригес

Щастливи семейни моменти

Аржентинката не пропуска да се похвали и с щедрите подаръци, които ѝ прави Роналдо с повод и без повод. Последният такъв несъмнено беше вечерята в един от най-луксозните ресторанти в Дубай с пряка гледка към най-високата сграда в света - Бурж Халифа.

Именно на нейната фасада Джорджина с нескрита изненада видя своя лик заедно с поздравление за рождения ден. Лазерното шоу по поръчка е поредният грандиозен жест, с който Роналдо засвидетелства любовта си към красавицата. Според информация на Mirror, подобна изненада струва над 60 хиляди долара.

Очевидно той е готов за всичко за жената, която скоро ще му роди още две прекрасни деца. Докато дойде този момент обаче, Джорджина и Роналдо не спират да засвидетелстват любовта си един към друг в социалните мрежи. Последният повод за това се оказа Денят на бащата, който в Испания и някои други страни по света, честват на 19 март.

Джорджина реши да отбележи този празник в семейството, като сподели със света колко прекрасен и невероятен баща е Роналдо. 

"Всеки ден до теб е щастлив и специален. Обичаме те безкрайно. Благодаря ти много, че си най-добрият баща в света", написа аржентинката под серия от снимки, на които се вижда как португалският футболист се забавлява в компанията на децата си. 

Кристиано Роналдо, рожденият му ден и какво му подари Джорджина Родригес

Джорджина върна жеста на Роналдо

Чий подарък е по-по-най

По всичко личи, че и на Джоржина, и на Роналдо им се отдава да бъдат родители и искрено се радват на тези свои роли в живота. Доказателство за това несъмнено е нарастващият брой деца в семейството им.