Ако има светска двойка, която винаги наблюдаваме с възхищение, то това са Амал и Джордж Клуни. Идната година семейството ще навърши 10 години от брака си, а междувременно продължава да се занимава с важни за всеки от тях каузи.

Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч в Малави - обединени, за да спрат детските бракове

Какво събра Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Гейтс

Трите работят за една цел

След като Амал се включи в обща инициатива с Мелинда Френч и Мишел Обама, сега е време 45-годишната адвокатка да подкрепи и съпруга си. 62-годишният Джордж Клуни тъкмо представи новия си режисьорски филм.

Премиерата на The Boys in the Boat се състоя в Curzon Mayfair в Лондон, а семейство Клуни за пореден път демонстрира класа. И докато актьорът беше избрал класически черен костюм - макар и съчетан с разгърдена риза, съпругата му беше въплъщение на елегантността.

Снимка 644658

Източник: GettyImages

Амал носеше ансамбъл от кадифе в черно от панталон и скъсено бюстие, което разкриваше дискретно част от перфектните й коремни мускули. Черни обувки на висок ток и червено червило бяха единствените й аксесоари.

Снимка 644657

Източник: GettyImages

The Boys in the Boat е деветият филм на Джордж Клуни като режисьор. Той е базиран на истинската история на отбора по гребане на Вашингтонския университет, който участва в Олимпийските игри в Берлин през 1936 г.