С появата на близнаците Ела и Александър животът на Джордж Клуни се промени коренно. От плейбой и купонджия той се превърна в истински домошар, чието най-любимо занимание е да бъде в компанията на красивата си съпруга и двете им деца.

Амал Клуни, Джордж Клуни и какво хапва съпругата на актьора

Дневното меню на Амал Клуни

Или какво приготвя личният готвач на семейство Клуни

Любимото място на семейство Клуни пък безспорно е вилата край бреговете на италианското езеро Комо. Но заради пандемията те не са се връщали там повече от година, като през това време бяха в дома си зад океана.

Но по случай четвъртия рожден ден на близнаците си Ела и Александър на 6 юни са стегнали куфарите за Ботуша, където са посрещнали двойния празник на хлапетата.

Снимка 426541

Източник: Facebook / Joan Maher Sebastian

Според източници, цитирани от HELLO!, Джордж и Амал са се отправили към слънчевия си италиански дом с идеята да прекарат цялото лято там и да посрещат гости, с които да наваксат пропуснатите забавления и слънчеви лъчи.

Но рожденият ден на децата си предпочетоха да премине без шумни тържества, а да си бъдат само четиримата. Всъщност петимата, защото и любимото им куче, огромен санбернар, е с тях.

Четиригодишните Ела и Александър може да са останали без детско парти, но със сигурност не и без щедър подарък от своя баща. За втория им рожден ден например той им подари двуетажна къща за игра за цели 90 хиляди долара, в която да се забавляват в двора на семейното имение в Калифорния.

Джорд Клуни, Амал Клуни, щастлив ли е бракът им и планират ли още деца

Джордж Клуни откровено за брака си с Амал

И планират ли още деца

Рожденият ден на близнаците на семейство Клуни пък съвпадна и с обявяването на новината за раждането на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл, които са им семейни приятели. Лилибет Даяна се роди на 4 юни, а след някоя и друга година двете двойки може да отбележат заедно празниците на децата си.