Отстрани погледнато, Амал Клуни изглежда щастлива и успяла жена. Радва се на невероятна адвокатска кариера, две деца и стабилен брак с не по-малко успелия актьор Джордж Клуни.

Джорд Клуни, Амал Клуни, щастлив ли е бракът им и планират ли още деца

Джордж Клуни откровено за брака си с Амал

И планират ли още деца

Амал е на 43 години и изглежда отлично - като жена, която държи на външния си вид и внимава с какво се храни.

Това е и причината от Hello! да се поинтересуват от дневното й меню, което само потвърждава съмненията ни, че тя определено е любител на по-здравословните ястия.

Според списание Heat, любимата закуска на Амал е "супа от водорасли и понякога варено яйце", като се придържа към "средиземноморска диета с риба".

Факт е, че рядко дава интервюта, но когато се среща с Нейтън Хелър от Vogue, Амал го кани в дома си в старомодното беркширско село Сонинг на река Темза.

"Клуни ме води до кухнята, където нейният готвач е приготвил няколко ястия (за обяд). Има салата, спагети с пуешки кюфтета и пилешки гърди с лимонов сос." И така разбираме за предпочитаните комбинации от Амал - салата с тестени изделия и протеини.

А както и предполагахме, тя не си пада по готвенето. Пред People разказва, че често разчита на личния си готвач - Вивиана Фрици, която идва от езерото Комо, където се намира прочутата вила на съпруга й и където често отсядат.

"Тя може да сготви всичко, включително ръчно приготвени ньоки с песто, което да ви разплаче", хвали я Джордж Клуни. Актьорът казва, че приготвя и чудесна пица маргарита с рукола.

Но репертоарът й далеч не се изчерпва с италианската кухня - Виви, както я наричат семейство Клуни, прави не по-лошо суши, ливански и индийски ястия.

Джордж Клуни, Ела, Александър и как се шегува актьорът с близнаците

Какъв баща е Джордж Клуни

Със сигурност - голям шегаджия

Звездата от "Бандата на Оушън" споделя, че покрай тригодишните им близнаци Александър и Ела двамата с Амал излизат все по-рядко и често вечерят с приятели в дома си. И явно Виви наистина готви вкусно, защото гостите им предпочитат нейните ястия пред тези на местните ресторанти в Комо или Лондон.