Дълго време Джордж Клуни беше един от най-желаните холивудски ергени. През 2014 г. той се раздели с тази титла, за да се ожени за адвокатката по правата на човека Амал Аламудин.

Джордж Клуни, Амал Клуни и поредното обяснение в любов на актьора

Признанието на Джордж Клуни за Амал

Всеки иска да чуе тези думи

От тогава досега той не е спирал да засвидетелства любовта си към нея и да ѝ благодари за начина, по който е променила живота му.

След броени дни, на 6 май, той ще навърши 60 години. Каква е равносметката му за брака и променило ли се е отношението към жената на живота му.

Носителят на Оскар смята Амал за необикновена и вярва, че е ударил джакпота с нея. "Той винаги е мечтал за сродна душа, но се съмняваше, че ще я срещне. Но когато се появи Амал, всичко се промени", казва източник на US Weekly, близък до двойката.

Според него нещата не винаги са вървели гладко, но връзката на Джордж и Амал е много стабилна в момента. Двамата си разпределят равномерно грижите за тригодишните близнаци Ела и Александър. "Той е много отдаден и обичащ", отбелязва източникът.

Що се отнася до разширяването на семейството им, Клуни не изключва напълно възможността за още едно дете. И въпреки че това му изглежда "малко вероятно", то не е невъзможно.

Джордж Клуни, Ела, Александър и как се шегува актьорът с близнаците

Какъв баща е Джордж Клуни

Със сигурност - голям шегаджия

"Той е доволен от това, което има, както и Амал", казва източникът, но всъщност ситуацията е "никога не казвай никога."