Повечето хора са чували за Джина Карано от изявите ѝ в октагона, където се славеше предимно с победи.

Мейси Чиасън, Валъри Луреда, обвиненията, че се продава секс, а не ММА и спорът между двете

Когато продаваш секс, а не ММА

Тежки обвинения между ММА бойци

И макар вече да не се състезава професионално, Карано намира работа, снимайки се във филми. Виждали сме я в "Бързи и яростни 6" (2013 г.), "Дедпул" (2016 г.) и The Mandalorian. Голяма част от феновете ѝ в Instagram успяха да я видят и гола.

Причината е, че преди малко повече от седмица бившата ММА звезда реши да публикува своя снимка в социалната мрежа, на която е без дрехи.

Снимка 487188

Източник: GettyImages

Така си е поиграла със светлината обаче, че хем да не се вижда кой знае колко, хем мъжката част от аудиторията ѝ да е доволна.

Към снимката има и надпис, вдъхновен от Принс: "Намирам свободата за секси. Намирам свободата за толкова секси, че дори не мога да го обясня. Събуждаш се всеки ден и се чувстваш така, сякаш можеш да направиш всичко."

Синди Дандуа и защо ММА звездата реши да продава свои снимки

ММА звездата, която продава свои снимки

Когато да се събличаш е единственият изход

Но голата снимка си е гола снимка, и като такава тя беше свалена. В Twitter Карано реши да изрази възмущението си от този факт. Тя написа, че е била цензурирана без никаква причина.

Твърди, че постът ѝ бил изцяло насочен към свободата да изразяваш себе си и не е нарушил нито едно от правилата на социалната мрежа.

Рене Грейси и как от автомобилен състезател стана порно актриса

Автомобилната състезателка, която стана порно актриса

Съжалява ли Рене Грейси за този завой в кариерата