Знаем, че ММА бойците са доста темпераментни и никак не обичат някой да им казва какво да правят.

Юрая Фейбър и защо ММА боецът заплашва с бухалка

ММА звездата, която заплашва с бухалка

Не бива да се краде от Юрая Фейбър

Е, всеки е свободен да изрази мнението си, но резултат едва ли ще има. А понякога се случва ММА бойци и да се нападат един друг.

Едно видео в социалните мрежи, качено от Валъри Луреда, обаче е предизвикало сериозен спор.

В него виждаме как 21-годишната Луреда танцува под звуците на "Ice Me Out" на Kash Doll, докато е в залата с ръкавици и предпазители.

Колежката ѝ Мейси Чиасън обаче не намира това за правилно. Според Yahoo Sport Australia, Чиасън е коментирала видеото с упреци, че Луреда изпраща грешно послание към всички фенове на спорта по света.

Според нея, по този начин ММА състезателките се превръщат повече обект на сексуален интерес, отколкото на спортен. Чиасън дори смята, че с подобни действия се продава секс, а не ММА.

Валъри Луреда, разбира се, се защити, че според нея не прави нищо нередно. Това, че се бие в клетка пък не означава, че през останалото време не може да бъде жена и да прави каквото си поиска.

Пейдж Ванзант, Остин Вандерфорд и подигравките, които отнасят заради снимките без дрехи

Подигравките, които отнесе Пейдж Ванзант заради снимките си

Чуството за хумор и липсата на дрехи вървят ръка за ръка

Мейси Чиасън продължи спора и с фенове в Twitter. Там тя написа, че мъжете в този спорт не привличат фенове с подобни изпълнения. Също така смята, че има разлика между това да използваш секси видеа и кадри, за да станеш известен боец, и да ги публикуваш, когато вече си известен боец.