Без дори да го иска, тези дни Джейсън Момоа накара всички да говорят за него. И не само заради слуховете, че излиза с Ейса Гонсалес.

Джейсън Момоа, Ейса Гонсалес и двойка ли са двамата

Коя е новата жена до Джейсън Момоа

Съвсем не е коя да е

През последните седмици актьорът е бил в Италия, където е участвал в снимките на "Бързи и яростни 10". Както вече знаем, той ще бъде един от основните злодеи във филма.

Но Момоа е използвал времето не само за работа, но и за да разгледа Рим и забележителностите на града. Така е попаднал в Сикстинската капела, за което разбираме от профила му в Instagram.

Джейсън Момоа публикува два поста с по няколко снимки във всеки. От тях разбираме, че наистина обича Рим и е останал впечатлен от видяното в Сикстинската капела. Но тези действия се оказаха и проблем.

Според Entertainment Tonight, много от последователите на актьора са го нападнали в коментарите под постовете, че публикува снимки от музея, където снимането е забранено. И Момоа не се е разминал с коментари, които изтъкват, че на известните личности им е позволено всичко.

Джейсън Момоа може и да изглежда като една камара мускули, но всъщност е добър и мил човек, който се извинява, когато е сгрешил. В друг пост в профила си в социалната мрежа актьорът казва, че не е искал нито да обиди, нито да покаже неуважение към културата.

Рим, Soho House Rome, Vilon, G-Rough, La Scelta di Goethe, The Fifteen Keys Hotel - бутикови хотели, в които си струва да отседнем в Рим

Рим за напреднали

Къде си струва да отседнем, ако отидем в Рим

Пояснява още, че е платил, за да може да направи частна обиколка с приятелите си, но се е натъкнал на фенове, които са искали да се снимат с него. След като е попитал дали има проблем това да се случи, го е направил. Но не е имал никакво намерение да обиди никого с тези си действия. Джейсън Момоа казва още, че е направил и дарение.