Съпругата на Уил Смит неведнъж ни е доказвала, че не се притеснява да говори открито за секс. Преди време тя си каза, че в миналото е била зависима към порното. Днес е готова с нова порция признания.

47-годишната Джейда е лекувала липсата на сексуални контакти не само с гледане на филми за възрастни, но и със секс играчки.

А днес, когато е щастливо омъжена за Уил Смит от повече от 20 години, тя продължава да разнообразява сексуалния им живот с някой и друг артикул от секс магазин.

Смята, че в това няма и нищо срамно, също както нищо срамно няма в женската сексуалност. И знае, че със сигурност не е единствената жена, която го прави, въпреки че малцина се осмеляват да си го признаят. Точно както премълчават и много други истини, дори когато това въобще не е необходимо.

Джейда Пинкет Смит, порното и едно признание

Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и лично от съпругата на Уил Смит

Госпожа Смит е признавала публично и че е простила на съпруга си емоционални предателства, които са много по-болезнени от просто една физическа изневяра. A нейната откровеност подтикна и много други жени, включително и известни, да бъдат искрени със себе си, с партньорите си и с близките си, пише Daily Mail.