Съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет Смит разкрива някои подробности за личния си живот, между които и фактът, че в определен период от живота си е имала "малка зависимост към порното". Това се случва преди да започне връзка с актьора Уил Смит, за когото е омъжена от 22 години.

Американската актриса споделя за "нездравословните си отношения" с порното в едно от последните видеа от поредицата Red Table Talk във Facebook, където тя гостува с дъщеря си Уилоу.

Снимка 273099

Източник: GettyImages

Пинкет Смит обяснява, че започва да гледа много порно в период, когато се опитва да практикува въздържание. По думите ѝ с порното сякаш се е опитвала да запълни празнотата в живота си.

"Но всъщност гледането на порнографски филми само ни дава фалшиви очаквания", споделя съпругата на Уил Смит, като разяснява как в порно филмите жените винаги са готови да правят секс и никога не са изморени, което придава много неестественост.

Пинкет Смит смята, че гледането на порно, което дава приоритет на нуждите на жените, може да предизвика важна социална промяна.

"Наистина не мисля, че знаем културно какво жените харесват по отношение на секса, защото на жените никога не им е било позволено да изследват сексуално по същия начин, както мъжете", заключва актрисата.

"Близнакът", Уил Смит и първи трейлър на филма

Уил Смит е преследван от по-младата си версия

"Близнакът" ще се гледа задължително