Дженифър Лопес отново демонстрира характерния си блясък. В невероятно секси видеото на ремикса на "Can"t Get Enough" 54-годишната звезда се изправя пред репортери, които я питат кое е най-важното нещо за нея. "Любов", казва тя пред камерата...

Дженифър Лопес на ревюто на Schiaparelli в уникално палто от розови листа

Нямаше как всички отново да не гледат към Джей Ло

Истинска модна кралица

Докато клипът набира скорост, Джей Ло (в прозрачна бяла рокля с тежка златна огърлица) се извива в легло с изглед към града, пеейки пред малко ръчно огледало. След това излиза на улицата в шикозно бежово сако и мини пола, само за да да започне да хвърля парче по парче от тоалета си, докато неостава да танцува на улицата в червен копринен сутиен, бежов корсет и къса пола. Група танцьори в потници и шорти я заобикалят и се присъединяват към нея.

В следващите кадри Джей Ло, облечена в черен бански, се спуска от терасата по въже право в басейн, танцува на билборд платформа с прозрачен сутиен и тесни кожени панталони и се появява с рапърката Лато, като и двете са изцяло в червено.

Видеото на "Can't Get Enough", което излезе на 29 януари и в YouTube, остави феновете на певицата дълбоко впечатлени, като по всичко личи, че не могат да се наситят.

"Млади поп момичета, водете си бележки. Така се прави. Тази жена последователно предоставя висококачествена музика, видеоклипове, филми, танцови движения, мода, концепция и всичко повече от 25 години без прекъсване", пише един последовател, докато други я наричат "неудържима", "сила на природата, " и "кралица".

А начинът, по който изглежда Дженифър Лопес, е направо легендарен, като през 2023 г. тя разкри как и защо нейната интензивна тренировка е важна за нея.

"Тренировката ми е избор, който правя всеки ден, и чувствам, че отключвам най-добрата версия на себе си", каза тя на POPSUGAR тогава. "Трябваше да се представям на високо ниво в продължение на много години, така че е важно да намеря правилния баланс, за да вървя напред и да ставам по-добра, без да правя компромис с неща, които са важни за мен."