Преди няколко дни Дженифър Лопес зарадва феновете си с новата си песен "Can't Get Enough". А тази седмица изненадите продължават. Певицата и актриса публикува в профилите си в социалните мрежи кратко видео от един проект, за който сама признава, че няма търпение да види бял свят.

Дженифър Лопес в "Can’t Get Enough" - как певицата се пошегува със себе си

Когато Джей Ло се пошегува с любовния си живот

Пак й се получи

"Никога през годините не съм била толкова нервна, развълнувана и уплашена да споделя нещо с вас. Историята на приключението от "Това съм аз тогава" до "Това съм аз сега" е най-личното нещо, което някога съм правила", не крие емоциите си Лопес.

От поста разбираме още, че на 16 февруари ще излезе не само новият й албум, озаглавен This is me...Now, но и документалната поредица в Amazon Prime - This Is Me...Now: A Love Story. От трейлъра на продукцията става ясно, че тя ще проследи не само кариерното й израстване, но и промените в личния живот, върховете и спадовете, които оставят своя отпечатък върху нея.

А с някои следи и травми не успява да се справи сама и търси помощта както на най-добрите си приятели, така и на психотерапевт. Акцент се поставя върху любовните разочарования, браковете и разводите. И някак между другото се промъква и едно интересно признание, което никога досега не сме чували - че Лопес е била зависима от секса.

Как Дженифър Лопес коментира тъжните снимки на Бен Афлек

Нещастен ли е Бен Афлек с Джей Ло

Как певицата коментира тъжните снимки на съпруга си

Очевидно певицата и актриса има много какво да ни разкаже, а ние нямаме съмнение, че животът й е достоен за филм и чакаме с нетърпение да разберем какво й е струвало да стигне до този етап, на който е сега - щастлива и успешна както в кариерата, така и в любовта.