Целият свят живее в романса на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Приказката им започна на 17 юли в Лас Вегас и като ли че ли няма край. От тогава до сега не спира да се говори за връзката им. А от днес, 2 август, тя е по-официална от всякога.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новината за сватбата им в Лас Вегас

Дженифър Лопес и Бен Афлек са женени

Голямата изненада на новото семейство

Повече от две седмици, след като си казаха "ДА", двойката получи свидетелство за брак, подадено от служител в окръг Кларк в Невада, разкрива репортер в 8 News Now.

Удостоверението потвърждава, че двамата са се оженили на 17 юли в The Little White Wedding Chapel. Любопитен е фактът, че мястото вече е приютявало сватбите на Пол Нюман и Джоан Удуърд, Брус Уилис и Деми Мур, Франк Синатра и Миа Фароу, и още други знаменитости.

"Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, са двамата партньори и обещанието, което дават да се обичат, да се грижат, да се разбират, да бъдат търпеливи, любящи и добри един към друг. Ние го имаме. И много повече. Това е най-добрата нощ в живота ни", написа певицата в своя бюлетин On the JLo.

Снимка 581586

Източник: GettyImages

Според свидетелството за брак Лопес и Афлек живеят в Санта Моника, Калифорния, където съпругът често е с трите си деца от Дженифър Гарнър: Вайълет (16 г.) Серафина (13 г.) и Самюъл (10 г.). Джей Ло пък се грижи за 14-годишните близнаци от Марк Антъни - Макс и Еме, пише Yahoo.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и трогателното видео послание за Деня на бащата, което сподели певицата в Instagram

Какъв баща е Бен Афлек

Трогателното послание на Джей Ло

Децата на Бен станаха част от новото семейство Афлек, след като Дженифър официално и законно прие фамилията на любимия си.