Дженифър Лопес и Бен Афлек са живото доказателство, че любовта ръжда не хваща. Още в началото на миналата година и двамата приключиха връзките си с Алекс Родригес и Ана де Армас.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес и какво смята бейзболистът за бившата си годеница

Алекс Родригес след Джей Ло

Какво смята за бившата си бейзболистът

Няколко месеца по-късно стана ясно, че отново се срещат и между тях има нещо повече от приятелство. През април тази година пък обявиха, че са сгодени, което ни наведе на мисълта, че се подготвя голяма и пищна сватба.

Очевидно обаче двамата не си падат чак толкова много по тази идея, защото вече се женени. И никой дори не подозираше. Източници на списание People, твърдят, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са сключили брак в много тесен кръг в Лас Вегас.

И това е самата истина, потвърдена от изпълнителката. Тя публикува снимка в Instagram, на която се вижда, че е без дрехи и грим в леглото, а на ръката ѝ се отличава халка. Лопес пояснява, че повече информация за сватбата им може да бъде намерена в нюзлетъра, който тя изпраща до феновете си по имейл.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, сватбата и ще пренебрегне ли кариерата си певицата заради брака

Брака или кариерата - какво ще избере Джей Ло

Звездата има приоритети

Според The Hollywood Reporter, в него Джей Ло пише, че наистина са решили да отлетят за Вегас, където чинно са изчакали реда си с още четири двойки, за да получат свидетелство за брак. Те са пристигнали малко преди полунощ с едва оставащи няколко минути от работното време на един от типичните за града сватбени параклиси.

Лопес пише още, че е използвала сватбена рокля от неин стар филм. Афлек също го е раздавал скромно, използвайки едно от саката в гардероба си. И в малкия сватбен параклис в Лас Вегас са разменили както обетите, така и халките си.

Дженифър Лопес, паник атаките и откровенията на изпълнителката

Джей Ло открито за паник атаките

Никой не е непобедим

"Но в крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим." Също интересен факт е, че след всички обяснения за сватбата Джей Ло се е подписала като Дженифър Лин Афлек.