Непрекъснато ни съветват да си стоим вкъщи, за да ограничим разпространението на коронавируса, и много от нас го спазваме стриктно. Оказва се обаче, че опасности дебнат отвсякъде, а понякога дори и в собствения си дом не сме напълно защитени от неочаквани изненади.

Дженифър Лорънс, Кук Марони и тайната им звездна сватба

Тайната сватба на Дженифър Лорънс

Лукс, звезди и... кюфтета

Напълно изненадани точно в тази посока се оказват актрисата Дженифър Лорънс и съпругът ѝ Кук Марони. Докато двамата кротко си стоят в хола вкъщи, 23-годишна жена влиза през отключената им входна врата, надявайки се да срещне и запознае със звездата.

Според Page 6, двойката е успяла да задържи жената до пристигането и на полицията, и на служителите им по сигурността, които явно не са я видели да се промъква. По-късно момичето е арестувано за нахлуване в чужда собственост.

Снимка 443371

Източник: Instagram / yeswedding

За щастие въпросната натрапница очевидно не е била опасна, а просто голям фен на актрисата, но все пак си е малко стряскащо някой така лесно да си влезе в дома ни, пък било то и с добри намерения.

А очевидно Дженифър Лорънс е магнит за откачалки. Преди няколко месеца Ема Стоун разкри, че приятелството й с Дженифър започва, когато двете разбират, че имат един и същ преследвач, обсебен от тях.

Дженифър Лорънс, Don't Look Up, Netflix и новият филм на актрисата

Дженифър Лорънс предупреждава за опасност

Земята е заплашена от...