Случва се от време на време Дженифър Лопес да публикува снимки в профила си в Instagram, на които е в компанията на децата си - близнаците Макс и Еме. И благодарение на тези снимки разбираме едно - все по-очевидна става поразителната прилика между нея и 14-годишната Еме. Освен визуално обаче, майка и дъщеря си приличат по още нещо - споделената им страст към музиката и танците. 

Дженифър Лопес, Гуадалупе Родригес, Halftime и какво разкри изпълнителката за майка си

Джей Ло откровено за майка си Гуадалупе

Какво не знаехме за отношенията между двете

След съвместното изпълнение на Еме и Джей Ло по време на Супербоул през 2020 г., наскоро латино дивата отново зарадва феновете си, като по време на гала концерта на LA Dodgers Foundation Blue Diamond качи дъщеря си на сцената, за да изпеят заедно една песен.

Освен да развълнува публиката си, певицата обаче успя и да я изненада, след като представи 14-годишната Еме, използвайки неутрално по пол местоимение.

52-годишната певица беше аплодирана от феновете, когато нарече тийнейджърката "моят любим дуетен партньор" и преди песента представи Еме, използвайки местоимението "те" и "тях".

Джей Ло и Еме на Супербоул 2020

Източник: GettyImages

Джей Ло и Еме на Супербоул 2020

"Последният път, когато имахме съвместно изпълнение, беше на голям стадион като този и аз ги моля да пеят с мен през цялото време, но те - не! Така че това е много специален повод. Те са много, много заети, все ангажирани. Излизат ми и скъпо, когато ходят някъде. Но си струват всяка стотинка, защото са любимият ми дуетен партньор на всички времена. Така че, ако ми позволите", каза с усмивка Джей Ло.

Майка и дъщеря успяха да разпалят публиката с невероятно си изпъление на на "А Thousand Years" на Кристина Пери. Тийнейджърката беше облечена в ярко розово и използваше микрофон с цветовете на дъгата - символ на ЛГБТ обществото.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и трогателното видео послание за Деня на бащата, което сподели певицата в Instagram

Какъв баща е Бен Афлек

Трогателното послание на Джей Ло

Еме и Макс са близнаци - плод на любовта между Джей Ло и бившия ѝ съпруг Марк Антъни, припомнят от CNN, като уточняват, че са потърсили Дженифър Лопес за коментар след концерта, но за момента все още няма такъв от певицата.