Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го прави, то е с цялата любов на света. Или поне така беше до този момент. 

В новия си документален филм за Netflix Halftime Джей Ло говори открито за отношенията с майка си, като разкрива някои подробности за връзката между двете, за които не е говорила до този момент. Като факта, че докато са растели със сестрите ѝ Гуадалупе, често ги е биела. 

Документалният филм, чиято премиера беше на 14 юни, се фокусира върху кариерата на Лопес, от напускането на дома на 18 до изпълнението на встъпването в длъжност на президента Джо Байдън през 2021 г.

Дженифър Лопес, новите ѝ снимки по бански и откровенията ѝ за паник атаките, които е имала

Дженифър Лопес - много откровена и много секси

Какво сподели певицата с феновете си

В един момент изпълнителката на "Let's Get Loud" и майка й споделят, че са се карали много.

Снимка 577945

Източник: GettyImages

"Тя направи това, което трябваше, за да оцелее и това я направи силна, но също така и много твърда", разкрива Лопес. 

Тогава Лупе казва: "Бях далеч от перфектната майка. Единственото нещо, което мога да кажа е, че каквото и да правех, беше за тяхно добро."

В документалния филм Лопес споделя още, че майка й е "супер сложна" личност, но винаги е искала да отгледа певицата и двете й сестри по такъв начин, че да избягват да разчитат на мъже.

"Винаги имах най-високите очаквания към тях. Не го правех, за да бъда критична. Това беше само за да ви покажа, че можете да се справите по-добре. Дженифър, ти не беше никак лесна. Често трябваше да ви удрям, за да ви усмиря."

Снимка 577946

Източник: GettyImages

На друго място в документалния филм Лопес казва, че е трябвало да напусне дома на 18 след кавга с майка си. Актрисата от "Hustlers" разкрива, че любовта й към танците я кара да пропуска училището понякога, което ядосва майка ѝ Лупе.

"Майка ми каза: "Ако ще живееш в тази къща, ще получиш образованието си. Една вечер се скарахме лошо и аз просто си тръгнах", разкрива певицата.

Дженифър Лопес, Шакира, Halftime и коментарите на изпълнителката против Супербоул 2020

Защо Джей Ло негодува срещу Супербоул

Изпълнителката има ясна позиция

Освен за отношенията между майка и дъщеря, Halftime също така показва реакциите на Лопес към подигравките за наградите Оскар и Златен глобус през 2020 г., както и какво мисли наистина за съвместно участие в шоуто на полувремето на Супербоул 2020 с Шакира, уточняват от Yahoo Life.