От сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек измина почти половин година, но детайли около нея и романтичната връзка на двойката продължаваме да научаваме и днес.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, “Трудна свалка” и възможно ли е продължение на филма

Ще видим ли Дженифър Лопес и Бен Афлек отново заедно на екран

Или само на Джей Ло така ѝ се иска

Този път двамата са център на внимание и покрай новината за предстоящия албум на певицата, посветен на преоткритата ѝ любов към Бен Афлек. This Is Me... Now ще излезе почти 20 години след This Is Me... Then - предишен албум, вдъхновен от ранната любов между Джей Ло и Бен Афлек.

В интервю пред Зейн Лоу за Apple Music One певицата споделя, че любовта ѝ към актьора сега е "много по-ясна" от преди.

От E! News ни припомнят, че двамата се събраха отново миналата година, почти две десетилетия след раздялата им през 2004 г.

Сега разбираме и какво е романтичното послание, гравирано върху годежния пръстен, с който Бен Афлек предлага брак на Дженифър Лопес. Самата тя разкрива, че то гласи: "Не отивам никъде", което е символично послание, с което той е подписвал имейлите си до нея, когато са подновили връзката си.

Снимка 598106

Източник: GettyImages

"Не отивам никъде" е и името на една от песните в новия албум.

В интервюто Джей Ло разказва още, че всеки може да получи втори шанс в любовта, стига да не се отказва. Тя признава и че се чувства "благословена", че с Бен Афлек са имали възможността да възродят романса си.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me...Now, трудната раздяла на двойката преди 20 години и новият албум за любовта на певицата

Когато Джей Ло си е мислила, че ще умре

“Това е истинска любов”

"Единствената причина да съм тук като артист е да споделя какво знам, какво съм научила и през какво съм преминала", завършва Дженифър Лопес.