В момента Дженифър Лопес изживява любов като от приказките. Отново заедно със старата си любов от преди 20 години, певицата е готова да разкаже за чувствата си и чрез своята музика.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Денят на благодарността и кадрите от семейния им празник

Колко щастливи са Джей Ло и Бен Афлек

Как празнува двойката Деня на благодарността

Миналата седмица тя обяви, че ще издаде нов албум, озаглавен This Is Me...Now и очакванията са именно в него да чуем много романтични парчета, посветени на съпруга ѝ Бен Афлек.

Джей Ло и преди е споделяла колко сърцераздирателна е била първата ѝ раздяла с Бен Афлек преди 20 години, както и колко важно за нея е събирането им отново. Наскоро пред Vogue певицата призна, че никога не е губила надежда и винаги е вярвала в истинската любов.

"Хората до мен знаят, че той беше много, много специален човек в живота ми. Когато се свързахме отново, тези чувства за мен бяха все още много истински", признава Дженифър Лопес.

Снимка 597333

Източник: GettyImages

Очевидно Бен Афлек споделя същите силни чувства, като казва, че тя е точно човекът, когото си спомня от преди 20 години. "...нещото в нея, което винаги я е правело най-невероятната за мен: сърце, което изглежда безгранично от любов", пише Vanity Fair.

В най-новото си интервю със Зейн Лоу за Apple Music Дженифър Лопес отново си припомня за болезнения период, когато с Бен Афлек се разделят за първи път. Тогава те развалят годежа си и след провалената сватба певицата е почувствала сърцето си разбито, както никой друг път. "Честно казано, чувствах, че ще умра", разкрива тя.

Сега обаче, 20 години по-късно, "има щастлив край", както казва самата Джей Ло. Тя разкрива още, че в предстоящия си албум This Is Me...Now ще пее именно за любов.

Дженифър Лопес, This Is Me…Now и новината за новия албум на певицата

Това е Дженифър Лопес... сега

Каква е голямата изненада на певицата

"Цялото послание на албума е: "Тази любов съществува. Това е истинска любов."