По всичко личи, че Джей Ло и Бен Афлек са повече от готови за първата си Коледа като семейна двойка.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me... Now и посланието върху годежния пръстен на певицата

Тайното послание от годежния пръстен на Джей Ло

Символ на възродената любов

Само преди няколко дни източник на Entertainment Tonight разкри как двамата планират да отпразнуват празника. По думите му те се забавляват изключително много докато се приготвят. Оказва се, че точно Коледа е любимият празник на Дженифър Лопес, която винаги дава всичко от себе си в подготовката.

"Това е наистина вълнуващо време за тях като двойка, тъй като това е първата им Коледа като съпруг и съпруга", споделя още източникът. Той издава още, че Джей Ло и Бен Афлек са избрали и украсили елхата си с помощта на децата си. Очертава се тази година да бъде по-специална от предишните, тъй като певицата иска да създаде нови традиции в новото си семейство.

Двойката ще прекара празниците заедно с децата и семейството на Дженифър. Тя е майка на 14-годишните близнаци Еме и Максуел (от предишния ѝ брак с Марк Антъни), а Бен Афлек е баща на три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Двете им момичета се казват Вайълет (17 г.) и Серафина (13 г.), а синът им - Самуел (10 г.).

Източникът обаче не приключва с разкритията дотук. Той издава още, че двойката е подготвила да си размени настина специални подаръци тази година. Очевидно коледният дух вече е завладял изцяло Джей Ло и Бен Афлек, които не са имали търпение да го споделят и с приятели.

Двамата са организирали парти, на което поканени са били много знаменитости, сред които Ким Кардашиян, Doja Cat, Ванеса Хъджинс, Джейн Фонда и други. Всички те са се забавлявали в дома на новото семейство, където всичко вече е било украсено тематично коледно.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, “Трудна свалка” и възможно ли е продължение на филма

Ще видим ли Дженифър Лопес и Бен Афлек отново заедно на екран

Или само на Джей Ло така ѝ се иска

Освен това, музика също е имало, разбира се. Все пак, партито е не на кого да е, а на Джей Ло. Както и може да се очаква, самата тя е демонстрирала таланта си с няколко песни. Съпругът ѝ Бен Афлек обаче не е останал по-назад като също е решил да попее на гостите. Песента "By Christmas Eve" на Джон Леджънд е била изборът на актьора, с който да покаже своя талант, пише Entertainment Tonight.