Няма и месец от официалната раздяла между Дженифър Лопес и Алекс Родригес (само те си знаят от кога е фактическата такава), и певицата явно отново е влюбена. Поне така изглежда от новините, свързани с времето, което прекарва с Бен Афлект. Появяват се обаче още пикантни подробности.

Според светския сайт TMZ актьорът е започнал да й изпраща чести имейли от февруари тази година. Те били провокирани от снимките й в Доминиканската република, където Джей Ло снима филма си Shotgun Wedding.

В съобщенията 48-годишният Афлек й казва колко добре изглежда и как мечтае да е заедно с нея на островната държава. TMZ цитират и мейл на Лопес, в която тя признава, че бившото й гадже може "отново да спечели сърцето й" с думите, които й пише.

Снимка 475817

Източник: GettyImages

Доколко достоверна е тази информация, можем само да гадаем. Но е факт, че двамата прекараха цяла седмица на почивка в Монтана, необезпокоявани от деца и познати.

Междувременно Алекс Родригес очевидно не понесе добре новината за новата връзка на Джей Ло. Помолен да коментира как се чувства по този повод на летището в Маями, той просто отговори: "Давайте, Yankees."

Дженифър Лопес, Бен Афлек и подновиха ли връзката си

Заедно ли са отново Джей Ло и Бен Афлек

Двамата прекараха седмица заедно

Коментарът му може да звучи безобиден и да го приемем просто като привързаност към бившия му отбор New York Yankees. Най-големият конкурент на Янките обаче е Red Sox от Бостън - любимият отбор на Бен Афлек. Случайност?