Краят на връзката между Дженифър Лопес и Алекс Родригес беше шок за много от феновете им. Покрай слуховете за изневяра на бейзболната звезда очаквахме именно той скоро да намери нов път в живота си. Оказа се, че се случва точно обратното.

В последните няколко дни светските медии усилено коментират Джей Ло и вероятността тя да е подновила връзката си с Бен Афлек. Двамата се сгодиха през 2002 г. и прекратиха отношенията си две години по-късно.

И ето че 48-годишният актьор и 51-годишната изпълнителка бяха забелязани в популярния курорт Big Sky в Монтана, където прекараха заедно цяла седмица. При това напълно сами, без деца около себе си.

Според източници на светския сайт TMZ двамата "определено изглеждат като двойка". Само преди седмици Афлек се изказа много ласкаво по адрес на Лопес в кратко интервю за списание InStyle, на чиято корица беше латино дивата.

Бен Афлек, Дженифър Лопес и какво разкрива той за нея по повод корицата й за InStyle

Бен Афлек откровено за връзката си с Джей Ло

Какво призна актьорът

Най-учудващото случая е реакцията на Алекс Родригес. Според E! News той е изключително шокиран от това, че бившата му годеница толкова бързо отново има човек до себе си. Звънял й е многократно, защото се е надявал двамата да изгладят отношенията помежду си.