Дженифър Лопес и Алекс Родригес са много сладка двойка, но наскоро се появи информация, че нещата между двамата не вървят.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и новината за раздялата им

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха

Беше ли предизвестена?

Наложи се дори бившият бейзболист да пътува до Доминикана, където годеницата му е заета със снимките на Shotgun Wedding, за да изгладят противоречията - каквито и да са те.

И уж всичко беше наред, но от последните два поста на Джей Ло в социалните мрежи разбираме, че може би това не е точно така. Според Fox News, на снимките, които Лопес е споделила, се вижда, че годежният ѝ пръстен не е на ръката ѝ.

Липсата му се забелязва, защото е с голям диамант, а стойността му е около един милион долара. Въпреки това Дженифър Лопес носи два други пръстена, но според сайта никой от тях не е годежният, подарен ѝ от Алекс Родригес.

Това може да означава две неща. Или са решили да сложат край на годежа и, респективно, връзката си, или просто на въпросните селфита Лопес е подготвена за снимките филма и там годежният ѝ пръстен няма място.

Бен Афлек, Дженифър Лопес и какво разкрива той за нея по повод корицата й за InStyle

Бен Афлек откровено за връзката си с Джей Ло

Какво призна актьорът

Разбира се, можем само да гадаем, затова няма да го правим. Защото сме сигурни, че скоро ще стане ясно какво се случва между двамата.