Дженифър Лопес и Алекс Родригес са се разделили. Новината беше обявена изненадващо в петък от светската медия Page Six и потвърдена от People, които кратко коментираха: "Очакваше се".

51-годишната певица и 45-годишният бейзболист последно бяха заснети заедно през февруари в Доминиканската република, където Лопес снима филма си Shotgun Wedding. Свети Валентин двамата прекараха в Маями.

Точно там се намира в момента и Родригес, който вчера, когато се появи новината за раздялата, публикува своя снимка в своя Instagram сам на яхтата си.

Лопес пък публикува свое кратко видео, на което се смее. Текстът гласеше: "Намерете причина да се посмеете днес". Май долавяме известна ирония в думите й.

Джей Ло и Ал Род обявиха годежа си през 2019 г., след като вече две години бяха двойка. Те трябваше да се оженят през лятото на 2020 г., но отложиха сватбата заради пандемията. В скорошно интервю за Allure Лопес разкрия, че двамата са посещавали семеен терапевт. Както казаха People, явно раздялата е закономерна.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и има ли той връзка с Мадисън Лекрой

Има ли трети във връзката на Джей Ло и Алекс Родригес

Докъде стигат слуховете и къде започва истината